Vállalkozó suli

Vállalkozó suli

A blogom célja

2019. szeptember 29. - Fabbro

12 évvel ezelőtt sikerült elindítanom a vállalkozásomat, de már előtte legalább 10 évvel azt terveztem, hogy egyszer szakítok az alkalmazotti léttel. A cég működtetésével telt idő alatt számos cégtulajdonossal sikerült jó barátságot, üzleti kapcsolatot kialakítani, amely tovább gyarapította a saját vállalkozásom működtetése közben szerzett tapasztalataimat. Ezzel a bloggal az a célom, hogy segítsek azoknak, akik még csak szeretnének vállalkozni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá. Mivel az én cégem online marketing terén tevékenykedik, így előreláthatólag több marketing tanács lesz az oldalon, mint egyéb más, viszont emellett azért igyekszem egyéb tapasztalataimat is megosztani.

Arra szeretném buzdítani a kedves olvasót, hogy ha rendelkezik már bármilyen tapasztalattal – akár negatív, akár pozitív – azt ossza meg velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalkozosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr8315182198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása